Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
KARŞIYAKA MAH. 70-120. SK. KARŞIYAKA AŞIK İSMETİ ANADOLU LİSESİ NO: 10 MERKEZ / SİVAS
Vizyon
Ortak aklımızı ve emeğimizi kullanarak bugünü en doğru biçimde anlayıp, geleceği en isabetli biçimde tahmin ederek mesleki ve teknik eğitimde kaliteyi yakalamak; bu alanda önder ve örnek olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, milli, manevi ve kültürel değerlere bağlı, mesleki teknolojik gelişmeleri takip eden, uygulayan ve geliştirebilen, sürekli gelişmeyi hedefleyen ve değişimden korkmayan, katılımcı ve ekip ruhuna sahip, her türlü sorunun çözümünde kendine ve arkadaşlarına güveni tam bireyler olarak yetiştirmek; Şanlı geçmişimize layık olabilmenin ancak aydınlık bir gelecek yaratmakla mümkün olacağı inancıyla, mükemmele ulaşmak için tüm paydaşlarımızın gönüllü katılımını sağlayarak sürekli gelişmek ve Milli Eğitim Temel Kanunu ile tarafımıza verilen görevleri yerine getirmektir.
Lojman
0 - -
Okulumuza Karşıyaka Mahallesi otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuza özel servislerle ulaşım imkanı bulunmaktadır.
Karşıyaka Mahallesi 70-120. Sok. No:10 SİVAS Merkez
Okulumuz İl merkezinde bulunan Valilik binasına 9 km uzaktadır.
FUTBOL, VOLEYBOL, FUTSAL, BOCCE, MASA TENİSİ
Teknofest, Tubitak, Meb Yarışmaları
Diğer Hususlar
Okulumuzun ve Ek Binalarının yenilenmesi sebebiyle, Eğitim-Öğretim faaliyetlerimiz geçici olarak Karşıyaka Mahallesinde bulunan Aşık İsmeti Anadolu Lisesi Binasında devam etmektedir.