Mrt

Ey şehîd oğlu şehîd, isteme benden makber, Sana âgûşunu açmış duruyor Peygamber.

okulumuzda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü münasebetiyle program düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılırken şiirler hep bir ağızdan coşkuyla okundu.

Yüce şehitler, Yahya çavuşlar, Koca Seyitler, Mehmetçikler, Analar, Kınalı Kuzular ve nice Adsız Yiğitler öğrencilerimizin hazırladığı Oratoryo ile selamlandı.

Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale'yi geçirmez kılan

ve toprağın her bir karışını kanlarıyla sulayarak bize bu cennet vatanı armağan eden Şanlı ecdadımıza Allah'tan rahmet diliyor, onları saygı ve şükranla anıyoruz.

Mrt

28 Şubat sivil savunma günü kapsamında okulumuz Afet Hazırlık Klübü öğretmen ve öğrencileri ile ilimiz İtfaiye Müdürlüğü arasında yapılan çalışma ile yangın konusunda bilgilendirme ve tatbikat yapılmıştır. Program öğrencilerimizin etkin katılımı ile oldukça verimli geçmiştir. Emeği geçen Sivas İtfaiye Müdürlüğü personeline teşekkür ederiz .

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulünün 103. Yıl Dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemini belirten yazılar ve şiirlerle program devam etti. Türk askerinin yürekliliği ve özverisi , Türk Ulusunun bağımsızlığına ve vatanına bağlılığı  dile getirildi.

Program İstiklal Marşı’nın kabul ediliş öyküsünün heyecanlı bir şekilde okunuşuyla sona erdi. Türk Kurtuluş Savaşı’nın en çetin döneminde, bir millî marşa duyulan gereksinimi göz önüne alarak yazılan ve bizlere armağan edilen bu milli marşı, öğrencilerimiz hep bir ağızdan coşku ve gururla okuyarak Mehmet Akif Ersoy’u saygıyla andı.

Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

“Allah; Bu Millete Bir Daha İstiklal Marşı Yazdırmasın.”

İSTİKLÂL MARŞI                                         -Kahraman Ordumuza-

Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak;

Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.

O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak;

O benimdir, o benim milletimindir ancak.

Çatma, kurban olayım çehreni ey nazlı hilâl!

Kahraman ırkıma bir gül… ne bu şiddet bu celâl?

Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helâl,

Hakkıdır, Hakk’a tapan, milletimin istiklâl.

Şbt

SİVAS İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN NECATİ YENER OKULUMUZU VE BÖLÜMLERİMİZİ ZİYARET ETTİ.

Ock

SOSYAL ETKİNLİK FAALİYETLERİ KAPSAMINDA BUGÜN OKULUMUZDA KERMES DÜZENLEDİK.

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ock

ENERJİ VERİMLİLİĞİ HAFTASI KAPSAMINDA KULÜP ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN ENERJİ VERİMLİLİĞİ PANOSU OLUŞTURULDU

Ara

12 kasım afet hazırlık günü kapsamında ilimiz AFAD müdürlüğü ile afet hazırlık kulübü öğrenci ve öğretmenleriniz koordineli bir çalışma yapmıştır. Öğrencilerimiz bilgilendirici afiş ve broşürleri sergilemiş ayrıca ev iş yeri ve araçlarımızda bulunması gereken deprem çantası incelenmiştir.

Kas

ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ AİLESİ OLARAK TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ.

Kas

ATAMIZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü VEFATININ 85. YILINDA OKULUMUZDA DÜZENLEDİĞİMİZ PROGRAMLA SAYGI VE RAHMETLE ANDIK.

Kas

Atatürk mesleki ve teknik anadolu lisesinde bilek güreşi tanıtımı yaptık. Okul müdürümüze, beden eğitimi öğretmenimize ve öğrencilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLANDI.