MAZERET SINAVI TAKVİMİ

TEK DERS SINAVI 20.02.2024 SALI GÜNÜ SAAT 12.00 DE YAPILACAKTIR

Türkiye Entelektüel Oyunları

“Liseler Arası Bilgi Yarışması”

Ock

Ahilik anlayışında sanat ve estetik kavramlarının; kişisel ve sosyal gelişime katkı sağlamasını desteklemek için Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü koordinesinde Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğünde ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi işbirliğinde  "Ahilik Anlayışında Sanat ve Estetik Konulu Kısa Film Yarışması" düzenlenmektedir. Yarışmanın son başvuru tarihi 15 Mart 2024'tür.

Ock

İnsan ve Tabiat Temalı  "Zamanı Durduranlar" Fotoğraf Yarışması, Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü  koordinesinde, Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğünde ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İDAMADRA Jeoparkı Turizm Altyapı Hizmeti Belediyeler Birliği, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) işbirliğinde düzenlenmiştir. Bu yarışma ile insanın tabiatla barış sağlaması gerektiğini öğrencilerimizin fotoğraf sanatının evrensel dilini kullanarak ifade etmesi amaçlanmış olup son başvuru tarihi 22 Şubat 2024'tür

Ock

Sıfır Atık ve Yeşil Dönüşüm kavramlarının; kişisel ve sosyal gelişime katkı sağlamasını desteklemek için Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü koordinesinde Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğünde ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi işbirliğinde "Sıfır Atıkla Sanat Yarışması" düzenlenmektedir. Yarışmanın son başvuru tarihi 18 Mart 2024'tür.

Ock

Ortaöğretim Kurumlar Yönetmeliği 58. madde gereği okulumuzdan mezun olamayan "beklemeli durumdaki öğrencilerimizin şubat sorumluluk sınavlarına katılabilmeleri için 26.01.2024 tarihine kadar müdürlüğümüze dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Bu tarihten sonra gelen dilekçeler işleme alınmayacaktır.

Ock

Şubat sorumluluk sınav programı 01 Şubat 2024 tarihinde okulumuzun web sitesinde yayınlanacaktır.

Sınavlar 5-16 şubat tarihleri arasında yapılacaktır.

Kas

2023 YKS SONUCUNA GÖRE ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ANCAK SORUMLULUK SINAVLARI NEDENİYLE DİPLOMA ALMAYA HAK KAZANAMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK EK SORUMLULUK SINAVLARI DÜZENLENECEKTİR. BU DURUMDA OLAN ÖĞRENCİLERİN 24.11.2023 TARİHİNE KADAR OKULUMUZA BAŞVURU YAPMALARI GEREKMEKTEDİR. SINAVLAR 27-30 KASIM TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

NOT: BAŞVURU YAPANLARIN ÖĞRENCİ BELGESİ GETİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.